Trojice podnikatelů chce na českém trhu prosadit ázerbájdžánský čaj

Čaj je tradičním nápojem Ázerbájdžánu. Aromatický černý čaj nebo mátový čaj patří ke každodennímu popíjení, čaj z máty je navíc symbolem vřelé pohostinnosti v Ázerbájdžánu.

Ačkoliv ázerbájdžánský čaj patří mezi světovou špičku, je v našich zemích opomíjený. Trojice podnikatelů se to nyní rozhodla změnit a na svém portále www.cajsnu.cz nabízí kvalitní ázerbájdžánské čaje.

„Jsme česko-azerbajdžánský distributor, který si dal za cíl přiblížit exotickou blízkovýchodní azerbajdžánskou kulturu čaje do naší středoevropské kotliny,“ uvádí majitelé eshopu.

Eshop www.cajsnu.cz nabízí prvotřídní ázerbájdžánské čaje, a to černé, zelené, bylinné i ovocné. Zakladatelé se snaží šířit i osvětu o tomto nápoji skrze svůj blog.

Ázerbajdžánský čaj Buket je dnes již legendou, kterou popíjejí lidé na všech kontinentech. Výhodou tohoto čaje je fakt, že ani po delším louhování nezhořkne. Díky velmi nízkému obsahu kofeinu je vhodný na celodenní popíjení.

Zajímavostí je, že přestože v Ázerbájdžánu k čaji obdržíte několik kostek cukru, není zvykem házet je do nápoje. Ázerbájdžánci drží kostku cukru mezi zuby a popíjí čaj přes ni.

ƏLAQƏ

E-mail vasitəsilə

 

info@ea-coc.com

 

Bizim ünvanımız

Avropa-Azərbaycan Ticarət Palatası
Jana Masaryka 252/6, 120 00 Prague 2
Şirkətin VÖEN - i: 059 05 052

 
 

BİZNES MƏLUMAT

Palata Praqanın Bələdiyyə Məhkəməsi tərəfindən
saxlanılan reyestrdə qeydiyyatdan keçmişdir,
qeydiyyat nömrəsi L 68064,
hüquqi statusu: birliy