Ázerbájdžán zavede evropskou klasifikaci hotelů

V Ázerbájdžánu bude zavedena evropská hotelová klasifikace, řekl viceprezident asociace hotelů, restaurací, hospůdek a kaváren a podobných zařízení v Evropě (HOTREC) Akos Niklai.

Řekl, že to bude možné poté, co se Ázerbájdžán přidá k asociaci. Ázerbájdžánské hotely se k této klasifikaci budou moci přihlásit dobrovolně.

Podle Niklaie je pozitivní, že ázerbájdžánská vláda se zavázala k reformám v odvětví cestovního ruchu. Členství v Ázerbájdžánu v HOTREC má být dalším pozitivním krokem. Ázerbájdžán má obecně velký potenciál v oblasti cestovního ruchu a tento potenciál je třeba rozvíjet, řekl Niklai.

HOTREC sdružuje 43 evropských sdružení, hotelů, restaurací a firem působících v oblasti cestovního ruchu. Hlavními aktivitami organizace HOTREC jsou rozvoj cestovního ruchu, zavádění inovací a informačních a komunikačních technologií, ochrana životního prostředí prostřednictvím „zelených technologií”, efektivnější využívání zdrojů v gastronomickém cestovním ruchu, posílení konkurence v průmyslu a další otázky.

CONTACT US

Via e-mail

 

info@ea-coc.com

 

Our address

European-Azerbaijan Chamber of Commerce
Jana Masaryka 252/6,
120 00 Prague 2
ID: 059 05 052

 

business information

Recorded in the Register
administrated by the City Court in Prague,
file reference L 68064,
legal status: association