Turisté v Baku obdrží interaktivní mapu metra

Ázerbájdžán, který rychle získává titul populární destinace pro mnoho milovníků cestování, dělá vše pro pohodlí hostů a provádí řadu nejrůznějších projektů týkajících se různých aspektů cestování.

Uživatelům zařízení Android bude na začátku roku 2019 k dispozici interaktivní mapa metra města Baku, řekl manažer projektu Shamkhal Bayramov. Dodal, že mobilní aplikace bude zaměřena především na turisty a hosty v hlavním městě.

„Rozhraní bude v ruštině, ázerbájdžánštině a angličtině, uživatelé mobilní aplikace budou moci vybrat nejlepší trasu zadáním počátečních a konečných bodů své cesty. K dispozici bude i informace o času příjezdu vlaku a délce trasy,” poznamenal.

Bayramov také dodal, že se v současné době pracuje také na vylepšení online průvodce BakuBus. Tato aplikace je online průvodcem, který umožňuje sledovat v reálném čase pohyb autobusů na mapě Baku. Uživatelé této aplikace mohou plánovat výlety, zvolit si trasu a získat informace o tom, které autobusy na dané trase jezdí.

„Na začátku příštího roku bude mít aplikace další funkce,” řekl Bayramov. „Například bude možné získat informace o vzdálenosti mezi autobusovou zastávkou a přijíždějícím spojem. Také bude možné zvolit nejlepší trasu zadáním počátečních a konečných bodů výletu.”

CONTACT US

Via e-mail

 

info@ea-coc.com

 

Our address

European-Azerbaijan Chamber of Commerce
Jana Masaryka 252/6,
120 00 Prague 2
ID: 059 05 052

 

business information

Recorded in the Register
administrated by the City Court in Prague,
file reference L 68064,
legal status: association