Evropsko-ázerbájdžánská obchodní komora pořádala ázerbájdžánský večer v New Living Center

Ve středu 5. prosince 2018 pořádala Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora ve spolupráci s New Living Center Prague ázerbájdžánský večer, kde se potkali jak čeští, tak i ázerbájdžánští podnikatelé. Nechyběli však ani zástupci z Velvyslanectví Ázerbájdžánské republiky v Praze.

Ázerbájdžánský večer podpořil svou účastí i velvyslanec Ázerbájdžánské republiky J. E. Farid Šafijev, který pronesl úvodní řeč při zahájení večera. „Chtěl bych velice poděkovat organizátorům tohoto večera, který je velmi důležitý pro vzájemné vztahy Ázerbájdžánu a Českou republikou. Těší mě, že mohu být součástí společenských a kulturních akcí, které Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komora pořádá,“ řekl ve svém proslovu J. E. Farid Šafijev.

„Večery jako ten dnešní jsou pro nás velmi důležité. Setkávají se zde jak čeští, tak i ázerbájdžánští podnikatelé, kteří se domlouvají na vzájemné spolupráci. Především to je cílem Evropsko-ázerbájdžánské obchodní komory, proto bych chtěl velice poděkovat všem, kteří se na tomto večeru podíleli,“ řekl David Snášel, prezident Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komory.

V rámci ázerbájdžánského večera měli hosté možnost účastnit se prohlídek v New Living Center, kde je k vidění více než 22 samostatných showroomů a 81 designových značek pro bydlení a design.

O Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komoře

Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora přispívá k rozvoji vzájemných hospodářských a obchodních styků mezi Českou republikou, Evropskou Unií a Ázerbájdžánskou republikou. Cílem Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komory je podporovat navazování vztahů a rozvíjení úzké spolupráce s ázerbájdžánskými, českými a evropskými orgány, sítí obchodních komor, asociacemi a podnikatelskými seskupeními, jakož i se všemi zainteresovanými veřejnými a soukromými subjekty. Komora se rovněž podílí na kulturních projektech a rozvoj v oblasti cestovního ruchu, v rámci česko-evropsko-ázerbájdžánských vztahů. Cílem těchto aktivit je propojení regionů a podpořit oboustrannou spolupráci.

 

Tiskový servis Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komory

 

Kontaktní osoba:

Mgr. Andrej Čírtek, mediální zástupce Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komory

tel. +420 602 494 208, e-mail: andrej.cirtek@pppartners.cz

KONTAKTUJTE NÁS

Napište nám

 

info@ea-coc.com

NAŠE ADRESA

Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora z.s.
Jana Masaryka 252/6,
120 00 Praha 2
IČO: 059 05 052

OBCHODNÍ INFORMACE

zapsaná v rejstříku vedeném u
Městského soudu v Praze,
spisová značka L 68064,
právní forma spolek